Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Fa ablak gyártás

Fa ablak gyártás

A standard méretekben, kész választékban forgalmazott ablakok mellett vállaljuk az egyedi igények, speciális elképzelések szerinti fa ablak gyártás méret szerinti biztosítását.

A fa ablak gyártás terén partnereink professzionális szakmai tudása, modern gyártó berendezések és a minőségi fa ablak gyártás iránti elkötelezettség garantálja a legmagasabb színvonalú termékek előállítását.

Amennyiben a készen kapható termékek között nem találja azt, amit Ön szeretne otthonába, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje fa ablak gyártás árajánlatunkat.

Érvek az egyedi fa ablak gyártás mellett

- A fa ablak gyártás lehetővé teszi egyedi méretű ablakok készítését: A legfőbb érv, ami miatt az egyedi fa ablak gyártás mellett dönt valaki, hogy speciális méretű, extra nagy vagy épp rendkívül kicsi ablakra van szüksége, amit a szabvány kínálatban nem talál meg.

- A fa ablak gyártás túlmutat a standard formavilágon: Az egyedi fa ablak gyártás révén bármilyen különleges formájú, speciális alakú ablak elkészíthető.

- A fa ablak gyártás környezetbarát: A fa ablak gyártáshoz az ipari erdőkben termelődő faanyagot használják fel (az ipari erdőket pedig újra telepítik), emellett a gyártási folyamatok során nincs károsanyag kibocsátás, mint a műanyag feldolgozás és formálás esetében.

- A fa ablak gyártás igazodik az igényekhez: A szerkezeti felépítés, az ablak „tudása” a tulajdonságok terén teljes mértékben a megrendelő igényeihez szabható a fa ablak gyártás során.

Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika