Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtó mögött számos érvet lehet felsorakoztatni, nem véletlenül döntenek sokan építkezés vagy nyílászáró csere kapcsán a műanyag bejárati ajtó mellett.
A műanyag bejárati ajtó erős, hosszú élettartamú, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, légmentesen zár, és egyszerűen tisztítható. A fával szemben, a műanyag bejárati ajtó nem igényel külön felületkezelést.

Amikor műanyag bejárati ajtó kerül beépítésre, elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, az illetéktelenek kinn tartása. Azonban legalább ennyire fontos, hogy a műanyag bejárati ajtó küllemében illeszkedjen a lakás, az épület stílusához.
Mivel az alkalmazás helyétől függően többféle műanyag bejárati ajtó van, a kialakítás szempontjából is többfélék az elvárások.

A műanyag bejárati ajtó erőssége

A műanyag bejárati ajtó erősségét, megbízhatóságát a szerkezet és a zár erőssége határozza meg. A jó minőségű, tömör és belül merevítéssel ellátott műanyag bejárati ajtó egy megfelelő zárral betörésvédelmi szempontból épp úgy megállja a helyét, mint tömörfa rokonai.

 

Kültéri műanyag bejárati ajtó

A kültéri műanyag bejárati ajtó már magasabb szintű követelményeknek kell megfeleljen, és általában a szerkezetileg is masszívabb felépítésű, erősebb zárszerkezettel ellátott termékeket részesítik előnyben a vásárlók. Kültéri műanyag bejárati ajtó vásárlása előtt érdemes a szigetelési tulajdonságokat és a külső borítás minőségét alaposan megvizsgálni, hogy az ajtó valóban minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

A műanyag bejárati ajtó hangszigetelése

Egy jó minőségű, modern műanyag bejárati ajtó kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal bír, ami akkor válik fontossá, ha forgalmas, zajos főúthoz közeli az épület, vagy zavaróan hangos a szomszédság, stb. Egy hangszigetelt műanyag bejárati ajtó már maga is jelentősen csökkenti, szűri a kintről érkező zajokat, ám a maximális nyugalmat csak az összes nyílászáró, esetenként a falak hangszigetelése révén lehet elérni.

A műanyag bejárati ajtó hőszigetelése

Ha külső műanyag bejárati ajtóról van szó, a jó hőszigetelő képesség rendkívül fontos, hiszen a belső, fűtött tér és a külső, fűtetlen tér elválasztása energiatakarékossági szempontból is fontos. Ezért is lényeges vásárlás előtt tájékozódni, és olyan műanyag bejárati ajtót venni, amely tökéletesen ellátja ezt a feladatot.

Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtó márkák

- Basic műanyag bejárati ajtó: A Basic műanyag bejárati ajtók a rendkívül kedvező ár/érték arány, a nagy választék, és a többféle stílus jellemzi. Az öt pontos biztonsági vasalattal ellátott termékek számos variációban állnak az érdeklődők rendelkezésére.

- Deceuninck(Optimum,Balance és Rehau Synego) műanyag bejárati ajtó: Valamennyi  műanyag bejárati ajtó kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, köszönhetően a speciális szigetelő kamrás kialakításnak.A Deceuninck műanyag bejárati ajtók az erősített merev tokszerkezetük és sokoldalú biztonsági vasalatukkal a "hívatlan vendégeknek" is alaposan megnehezíti a dolgát.

Klasszikus vagy modern műanyag illetve HPL panelek közül válaszhatja ki a ház vagy lakás arculatához
legjobbann illőt.
A műanyag ajtópanelek vákumformázással készülnek háromdimenziósak.
A HPL típusú (High Pressure Laminates) panel gyártása során az anyagokat gyantával ötvözve magas hőmérséklet és nagy nyomás alatt összepréselik, melyet egy védőréteggel vonnak be, mindezek által rendkívül ellenálló sík  felületet kapunk. A HPL anyaga keményebb, és kisebb a hőtágulási együtthatója mint a PVC-nek. A PVC-től vagy alumíniumtól eltérően ez az anyag víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik.
 
               
               
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika