Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Ajtók

 
 

 A legkedvezőbb áron kapható kül-és beltéri biztonsági bejárati ajtó

 
 
 
 
 

Műanyag bejárati ajtó

 
A műanyag bejárati ajtó mögött számos érvet lehet felsorakoztatni, nem véletlenül döntenek sokan építkezés vagy nyílászáró csere kapcsán a műanyag bejárati ajtó mellett.
A műanyag bejárati ajtó erős, hosszú élettartamú, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, légmentesen zár, és egyszerűen tisztítható. A fával szemben, a műanyag bejárati ajtó nem igényel külön felületkezelést.

Amikor műanyag bejárati ajtó kerül beépítésre, elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, az illetéktelenek kinn tartása. Azonban legalább ennyire fontos, hogy a műanyag bejárati ajtó küllemében illeszkedjen a lakás, az épület stílusához.
Mivel az alkalmazás helyétől függően többféle műanyag bejárati ajtó van, a kialakítás szempontjából is többfélék az elvárások.

A műanyag bejárati ajtó erőssége

A műanyag bejárati ajtó erősségét, megbízhatóságát a szerkezet és a zár erőssége határozza meg. A jó minőségű, tömör és belül merevítéssel ellátott műanyag bejárati ajtó egy megfelelő zárral betörésvédelmi szempontból épp úgy megállja a helyét, mint tömörfa rokonai.

Kültéri műanyag bejárati ajtó

A kültéri műanyag bejárati ajtó már magasabb szintű követelményeknek kell megfeleljen, és általában a szerkezetileg is masszívabb felépítésű, erősebb zárszerkezettel ellátott termékeket részesítik előnyben a vásárlók. Kültéri műanyag bejárati ajtó vásárlása előtt érdemes a szigetelési tulajdonságokat és a külső borítás minőségét alaposan megvizsgálni, hogy az ajtó valóban minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak.

A műanyag bejárati ajtó hangszigetelése

Egy jó minőségű, modern műanyag bejárati ajtó kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal bír, ami akkor válik fontossá, ha forgalmas, zajos főúthoz közeli az épület, vagy zavaróan hangos a szomszédság, stb. Egy hangszigetelt műanyag bejárati ajtó már maga is jelentősen csökkenti, szűri a kintről érkező zajokat, ám a maximális nyugalmat csak az összes nyílászáró, esetenként a falak hangszigetelése révén lehet elérni.

A műanyag bejárati ajtó hőszigetelése

Ha külső műanyag bejárati ajtóról van szó, a jó hőszigetelő képesség rendkívül fontos, hiszen a belső, fűtött tér és a külső, fűtetlen tér elválasztása energiatakarékossági szempontból is fontos. Ezért is lényeges vásárlás előtt tájékozódni, és olyan műanyag bejárati ajtót venni, amely tökéletesen ellátja ezt a feladatot.

Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtó márkák

- Basic műanyag bejárati ajtó: A Basic műanyag bejárati ajtók a rendkívül kedvező ár/érték arány, a nagy választék, és a többféle stílus jellemzi. Az öt pontos biztonsági vasalattal ellátott termékek számos variációban állnak az érdeklődők rendelkezésére.

- Deceuninck(Optimum,Balance és Rehau Synego) műanyag bejárati ajtó: Valamennyi  műanyag bejárati ajtó kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, köszönhetően a speciális szigetelő kamrás kialakításnak.A Rehau és Deceuninck műanyag bejárati ajtók az erősített merev tokszerkezetük és sokoldalú biztonsági vasalatukkal a "hívatlan vendégeknek" is alaposan megnehezíti a dolgát.
Klasszikus vagy modern műanyag illetve HPL panelek közül válaszhatja ki a ház vagy lakás arculatához
legjobbann illőt.
 
 
 
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika